gelnagels & acrylnagels


Gelnagels

 Voordelen van gelnagels

 

Gelnagels zijn zachter en flexibeler, waardoor de eigen nagel minder snel kan breken. Gelnagels moeten uitharden in een speciale UV-lamp. Er zijn meerdere mogelijkheden met kleur of nailart en er is sprake van een minder sterke geur tijdens het zetten van de gelnagels.

 

Nadelen van gelnagels

 

Gelnagels zijn minder robuust dan acrylnagels en daardoor minder goed bestand tegen het hard stoten van de nagel. Hierdoor kan het stukje van de gelnagel stuk gaan, maar de eigen nagel niet.

 

Afhankelijk van uw beroep wordt de meest optimale keuze gemaakt voor gelnagels of acrylnagels.Acrylnagels

 Voordelen van acrylnagels

 

Acrylnagels zijn extra sterk en daardoor aan te bevelen als u veel met uw handen werkt. Acrylnagels harden uit zonder UV-lamp en er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar met kleur of nailart. Daarnaast zijn acrylnagels verlengbaar door middel van een sjabloon, waardoor ze extra sterk worden.

 

Nadelen van acrylnagels

 

Bij extreem hard stoten kan de eigen nagel stuk gaan, wat komt door de hardheid van het product. Daarnaast heeft acryl tijdens het zetten een sterkere geur dan gelnagels. 

 

 Acrylgel

Voordelen van acrylgel

 

Het uitharden van acrylgel gaat snel en geeft geen warmte in de UV-lamp. Daarnaast voelt acrylgel licht en natuurlijk aan op de nagel. Acrylgel is net zo sterk als acryl en toch ook flexibel. Het laatste voordeel is dat er tijdens het zetten van acrylgel geen sprake is van nare geurtjes.  

 

Nadelen van acrylgel

 

Een zeer kleine kans dat de nagel stuk kan gaan als je de nagel hard stoot.

 Manicure

 

Even lekker ontspannen met een luxe manicure. Bij Beauty & Nagelstudio Marjolein zijn diverse manicure behandelingen mogelijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een uitgebreide manicure, compleet met scrubmasker en gellak. De gellak blijft twee weken netjes zitten.

Manicure, geniet van een luxe manicure met scrubmasker en gellak bij Beauty & Nagelstudio Marjolein te Leeuwarden


Gellak op teennagels

 

Vindt u het ook vervelend om steeds uw eigen teennagels te moeten lakken? Dan is gel op teennagels een ideale oplossing. Gel op teennagels blijft 6 weken lang zitten en tijdens deze periode heeft u geen omkijken meer naar uw teennagels. Na 6 weken is dit uitgegroeid en kan er een nieuwe set gelnagels geplaatst worden. Met andere woorden: 6 weken lang plezier van keurig gelakte nagels!

 

Ook bij gel op teennagels heeft u 6 weken garantieBeauty & Nagelstudio Marjolein

 

Emmakade 59

 

8921AG Leeuwarden

 

06 - 40 58 58 51

 

Pinnen is mogelijkOpeningstijden

 

Beauty & Nagelstudio Marjolein is alleen op afspraak geopend.

 

Maandag: gesloten

 

Dinsdag: 10:30 -21:00

 

Woensdag: 09:00 -18:00

 

Donderdag: 10:30 – 21-00

 

Vrijdag: 09:00- 18:00

 

Zaterdag: gesloten

 

Zondag: gesloten