over beauty & nagelstudio Marjolein


Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein Kuivenhoven, 27 jaar jong en woonachtig te Leeuwarden. 

Na mijn opleiding kapster & schoonheidsspecialiste ben ik aan de slag gegaan op het gebied van beauty, nagels, pedicure & schoonheidsbehandelingen.

 

Na 5 jaar relevante werkervaring op te hebben gedaan werd het tijd voor de volgende stap. Dit is het openen van een eigen beauty & nagelstudio. Met Beauty & Nagelstudio Marjolein wil ik klanten een professionele, prettige ervaring bieden en mezelf onderscheiden op het gebied van alles dat met beauty te maken heeft.

 

Naast professionele kwaliteit en het aanbod van diverse behandelingen vind ik het erg belangrijk om op een prettige en laagdrempelige manier met de klant om te kunnen gaan. Bij de aangeboden behandelingen staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om de klant na afloop met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voor welke behandelingen u bij Beauty & Nagelstudio Marjolein terecht kunt? Kijk dan gerust rond op deze website, bekijk de tarieven via de prijslijst of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hopelijk tot snel!

Marjolein Kuivenhoven, alle informatie over Beauty & Nagelstudio Marjolein in Leeuwarden

Beauty & Nagelstudio Marjolein

 

Emmakade 59

 

8921AG Leeuwarden

 

06 - 40 58 58 51

 

Pinnen is mogelijkOpeningstijden

 

Beauty & Nagelstudio Marjolein is alleen op afspraak geopend.

 

Maandag: gesloten

 

Dinsdag: 10:30 -21:00

 

Woensdag: 09:00 -18:00

 

Donderdag: 10:30 – 21-00

 

Vrijdag: 09:00- 18:00

 

Zaterdag: gesloten

 

Zondag: gesloten